Sari la conținut
Prima pagină » Stiri » Fondul Proprietatea va putea lista la bursa de la Londra un pachet mai redus din participația deținută la Hidroelectrica

Fondul Proprietatea va putea lista la bursa de la Londra un pachet mai redus din participația deținută la Hidroelectrica

Fondul Proprietatea va putea lista la bursa de la Londra un pachet mai redus din participația deținută la Hidroelectrica, circa 1,5%. Reacția Fondului. Forma VECHE și cea NOUĂ a regulamentului.

Fondul Proprietatea va putea lista la bursa de la Londra un pachet mai redus din participația deținută la Hidroelectrica, de doar circa 1,5%, și nu 13,3%, cum era posibilitatea inițială, Autoritatea de Supraveghere Financiară modificând un regulament în acest sens. „Vrem mai multă lichiditate la Bursa de Valori București și nu la Bursa de la Londra. Nu vrem să exportăm lichiditate!”, a declarat un reprezentant al ASF.

„Decizia privind certificatele de depozit este una foarte nefericită și va avea efecte negative pe termen lung asupra pieței de capital locale”, a transmis pentru Profit.ro Johan Meyer, CEO-ul Fondului Proprietatea.

Mai multe informații pe PROFIT.ro.