Sari la conținut
Prima pagină » Stiri » Fondul Proprietatea a angajat celebra bancă de investiţii Rothschild pentru a-i fi consultant financiar în IPO-ul record al Hidroelectrica

Fondul Proprietatea a angajat celebra bancă de investiţii Rothschild pentru a-i fi consultant financiar în IPO-ul record al Hidroelectrica

Pe de altă parte, Hidroelectrica lucrează cu STJ. Aceşti consultanţi financiari sau equity advisers, sunt diferiţi de sindicatul de intermediere.

Fondul Proprietatea (simbol bursier FP), cu deţineri la societăţi precum Petrom, Alro Slatina, Aeroporturi, a angajat celebra banca de investiţii Rothschild pentru consultanţă financiară în procesul de listare a producătorului de energie electrică Hidroelectrica pe piaţa de capital.

Astfel Fondul Proprietatea va lucra cu unele dintre cele mai mari companii de consultanţă financiară din lume, prezentă în 40 de ţări, fiind cea mai mare bancă „de familie” din lume, şi cea care în 2005 a lucrat cu austriecii de la Erste pentru preluarea BCR în una din cele mai mari tranzacţii din sistemul bancar post-decembrist, de 3,75 mld. euro.

Mai multe informații in ZF.